14 Ekim 2007 Pazar

Kurumsallaşma (STK: Dernek)


Çağdaş Dans Sanatçıları Derneği - Contemporary Dance Artists Association

Dayanışma içinde sanatsal proje üretimlerinin nitelik kazanarak hızlandığı günümüzde, sanatçılar ve katılımcılar için ilk günden beri farklı olanaklar sunan derneğimiz, disiplinler arası çalışmalara ve yaklaşımlara açık demokratik yapısıyla üye sayısını her geçen gün arttırmakta olup, Beyoğlu'nda tarihi binasındaki salonuyla gösteri sanatları için özel bir buluşma merkezi halinde, uluslararası aktiviteler organize ederek, ülkemizde ve 2010 Dünya Kültür Başkenti İstanbul'umuzda alanında ilk ve tek geniş katılımlı sivil toplum kuruluşu (STK) olarak varlığını sürdürmektedir.

Katılımcılara açık akşam çalışmalarımızda (19:30-21:30) veya sonrasında Yeni Melek sineması sokağı - Art İstanbul Cafe'de sizlerle tanışmak ve görüşmek dileğiyle, -sanatla ve dansla- beraber hoşçakalınız.

(Bu bülten -bedeniyle ilgilenenler- için tanışma ve tartışma ortamı olarak kullanıma açılmıştır. Çatı adına, http://www.catidans.org Saygılarımla, Cumhur KOCALAR)

Çatı'ya tüm emeği geçenlere (aşağıda internet üzerindeki izleriyle) özel teşekkürlerim:

Aydan Türker
Aydın Silier
Ayşe Orhon
Bahar Vidinlioğlu
Eda Yapanar
Ekmel Ertan
Filiz Sızanlı
Gurur Ertem
İdil Kemer
Mustafa Kaplan
Nadi Güler
Nilay Arıöz
Olcay Karahan
Özlem Alkış
Ömer Uysal
Serap Meriç
Sevi Algan
Sezen Tonguz
Talin Büyükkürkçiyan
Vivian Saragosi

...

Hiç yorum yok:

Blog Listem

Telif Hakları

cumhurkocalar@gmail.com İstanbul, Türkiye

Bu veb sitesinde yayımlanan yazılar bu sitedeki orijinal linki verilerek kaynak gösterilmek ve yazarının adı mutlaka belirtilmek kaydıyla, ayrıca bir izin almadan internet üzerinden elektronik ortamda kullanılabilir. Yazıların basılı ortamda kullanımı için yazar izni gereklidir.